Nieuwe Nissan Kicks 2021 arriveert in Mexico met een uniek aanbod in Nissan Intelligent Mobility-technologieën, met meer connectiviteit en een vernieuwd ontwerp (2024)

Opslaan VerwijderenAfvoer

Deel

 • Nissan Kicks 2021 arriveert in Mexico in drie kwaliteiten en vier versies: Advance (TM/CVT), Exclusive (CVT) en voor het eerst in dit model de Platinum-kwaliteit (CVT).
 • De Nissan Kicks 2021 biedt een robuust passief veiligheidspakket en een compleet pakket Nissan Intelligent Mobility-technologieën in al zijn versies.
 • Sinds de lancering in 2016 zijn er in Mexico ruim 80.000 exemplaren van de Nissan Kicks verkocht.

MEXICO STAD -Nissan Kicks 2021 wordt in Mexico gepresenteerd met een transformatie naar zijn aantrekkelijke ontwerp en nieuwe veiligheids- en connectiviteitstechnologieën.

De succesvolle crossover, ontworpen en geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse cultuur, arriveerde in 2016 in Mexico als resultaat van de samenwerking tussen de Nissan Design Centers in Japan, de Verenigde Staten en Brazilië, waardoor ons land het eerste land ter wereld is dat Nissan Kicks opneemt in de producten van het merk. productportfolio.

Sindsdien heeft Nissan Kicks zichzelf gepositioneerd als een van de leiders in zijn segment dankzij zijn avant-gardistische ontwerp, geavanceerde veiligheidstechnologieën en een soepele, comfortabele en leuke rit. Een ander kenmerk dat Nissan Kicks kenmerkt, zijn bovendien de efficiënte prestaties, waardoor de SUV optimale resultaten kan behalen op het gebied van brandstofbesparing.

Gedurende deze bijna vijf jaar geschiedenis zijn er in ons land meer dan 80.000 Nissan Kicks-eenheden verkocht en het is de inspiratie geweest voor verschillende speciale edities, die talloze erkenningen en prijzen hebben opgeleverd.

Ook was het de eerste Nissan-auto in de regio die de mondiale visie van het merk belichaamde: Nissan IntelligentMobility, waarmee het de manier wil transformeren waarop auto's worden bestuurd, aangedreven en geïntegreerd in de samenleving.

“We zijn erg trots om in Mexico de nieuwe Nissan Kicks 2021 te presenteren, onze compacte crossover die vandaag versterkt arriveert en een reeks nieuwe elementen op het gebied van veiligheid, technologie, connectiviteit, comfort en design toevoegt, terwijl de kenmerken die hem kenmerken, zoals zijn rij-efficiëntie, brandstof, waardoor het de perfecte bondgenoot is voor rijden in de stad”, aldus José Román, president en algemeen directeur van Nissan Mexicana en NIBU.

“Kicks 2021 is nog een stap in de vernieuwingsstrategie van onze productportfolio – fundamenteel in de transformatie van het merk – om klanten de grootste innovatie te blijven bieden”, aldus Román.

Nissan Kicks wordt met trots geproduceerd in Mexico – in de Nissan Aguascalientes Plant A1 – en combineert het beste van de Japanse techniek met de uitmuntende nationale productie en Latijns-Amerikaans DNA. In modeljaar 2021 arriveert Nissan Kicks in drie kwaliteiten en vier versies in Mexico: Advance (TM/ CVT), Exclusive (CVT) en voor het eerst in dit model de Platinum-kwaliteit (CVT), waardoor wordt geprobeerd aan de behoeften van elke klant te voldoen.

Met een 1,6-liter Nissan HR16DE-motor, geproduceerd in de Powertrain-fabriek in Aguascalientes, behoudt Nissan Kicks 2021 de uitstekende prestaties van zijn 118 pk bij 6.300 tpm en een koppel van 110 lb-ft bij 4.000 tpm, terwijl hij brandstofefficiëntie blijft bieden dankzij aan zijn viercilindermotor.

Nissan Kicks 2021 biedt twee transmissieopties: de eerste is een handgeschakelde vijfversnellingsbak voor de Advance-klasse; terwijl ze ook in de Advance-uitvoering, de Exclusive en voor het eerst in de Platinum-uitvoering beschikken over een X-TRONIC CVT D-Step-transmissie – een Nissan-technologie die het gevoel biedt van wisselende toerentallen, waardoor het rijden spannender wordt.

BEVEILIGINGSTECHNOLOGIEËN

Nissan Kicks 2021 biedt in al zijn versies een robuust passief veiligheidspakket en Nissan Intelligent Mobility (NIM) technologieën – het meest complete pakket in zijn segment – ​​die bijdragen aan het minimaliseren van het aantal incidenten.

Alle uitvoeringen en versies zijn voorzien van Vehicle Dynamic Control (VDC) en 6 airbags: 2 voor-, 2 zij- en 2 gordijnairbags, evenals een antiblokkeerremsysteem (ABS), elektronische remdistributie (EBD) en remassistent (BA). Ze integreren ook de Dynamic Control Module (IDM), Hill Climb Assist (HSA), het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) en het verankeringssysteem voor het babyzitje op de achterbank (ISO-FIX).

Onder de assistentie- en interventietechnologieën van Nissan Intelligent Mobility, geïntegreerd in de nieuwe Platinum-versie, vallen de volgende op:

 • Voorwaartse botsingswaarschuwing (FCW):Wanneer het systeem een ​​gevaar voor een botsing met de voorligger detecteert, waarschuwt het de bestuurder met geluids- en visuele alarmen om te remmen en het gevaar te vermijden.
 • Intelligent noodremmen (FEB):Wanneer het systeem een ​​gevaar voor een botsing met de voorligger detecteert, waarschuwt het de bestuurder met geluids- en visuele alarmsignalen; Als de bestuurder niet op tijd reageert, activeert het systeem de noodrem en vertraagt ​​het voertuig om een ​​botsing te helpen voorkomen.
 • Dodehoekwaarschuwing (BSW):Het systeem detecteert en waarschuwt de bestuurder voor de aanwezigheid van andere voertuigen in de dode hoek.
 • Cross Traffic Alert (RCTA):Het systeem waarschuwt de bestuurder voor voertuigen of objecten op een maximale afstand van ongeveer 20 meter die van achteren kruisen, terwijl hij achteruit rijdt met een snelheid tot ongeveer 8 km/u (5 mph).
 • Lane Departure Warning (LDW):Wanneer de bestuurder per ongeluk de rijstrook dreigt te verlaten, waarschuwt het systeem de bestuurder visueel en hoorbaar om zijn of haar rijstrook te corrigeren.
 • Lichtintensiteit veranderend systeem (HBA):Het HBA-systeem werkt op het voertuig wanneer het grootlicht voor wordt geactiveerd. Detecteert of een voertuig vanuit de tegenovergestelde richting nadert en verandert de koplampen van hoog naar laag om te voorkomen dat de andere bestuurder wordt verblind. Wanneer de bestuurder het voertuig volledig passeert, wordt het grootlicht opnieuw geactiveerd.
 • Perifere zichtmonitor (AVM+MOD):Het geeft de bestuurder een virtueel 360° zicht op het voertuig dankzij de vier camera's aan de voor-, achterkant en zijkanten. Bovendien detecteert en waarschuwt de Moving Object Detection-technologie de aanwezigheid van voetgangers of bewegende objecten om ongelukken te helpen voorkomen.

CONNECTIVITEITSTECHNOLOGIEËN

Nissan Kicks 2021 biedt connectiviteitsopties, audiobediening en handsfree via Bluetooth in al zijn versies, voor meer comfort.

De Exclusive- en Platinum-uitvoeringen integreren een nieuw 8-inch kleureninfotainmentsysteem met stemherkenning en compatibiliteit met Android Auto en Apple Carplay. Bovendien hebben ze twee USB-poorten. De Advance-versies hebben op hun beurt een 7-inch touchscreen dat ook compatibel is met Android Auto en Apple Carplay.

De Driver Assistant met een 7-inch display, geplaatst achter het stuur, met buitentemperatuurindicator, is verkrijgbaar in de uitvoeringen Exclusive en Platinum.

Als onderdeel van het NissanConnect-platform – waarvan de functionaliteiten en diensten de gebruikers helpen beter verbonden te zijn met hun voertuigen en de wereld om hen heen – integreren de Advance- en Exclusive-uitvoeringen het NissanConnect Finder-systeem, waarmee gebruikers vanaf uw telefoon met uw voertuig kunnen communiceren .

NissanConnect Finder biedt meerdere voordelen, waaronder: realtime voertuiglocatie; bepaal de maximumsnelheid voor dagen waarop bijvoorbeeld iemand anders het voertuig gebruikt; het voertuig lokaliseren en volgen en zelfs immobiliseren in geval van diefstal, via de NissanConnect Finder Assistance Service; het plaatsen van geofences, waarbij de bestuurder op de hoogte wordt gesteld als het voertuig het vooraf afgebakende gebied verlaat; en activeer de claxon om onder meer het voertuig te lokaliseren of een verdachte af te weren.

De Platinum-versie integreert op zijn beurt het NissanConnect Services-systeem, een robuust connectiviteitspakket dat, naast de integratie van enkele van de bovengenoemde functionaliteiten, ook de bediening op afstand, vanaf de smartphone-applicatie, van sommige functies zoals het openen en sluiten van deuren omvat. verzekering; het stoppen en starten van de motor; meldingen over bandenspanning; meldingen over het brandstofniveau; noodoproepen en hulp onderweg, evenals WiFi Hot Spot – waarmee de gebruiker en zijn begeleiders maximaal 7 apparaten met een WiFi-verbinding kunnen verbinden.

ONTWERP EN COMFORT

Bijgewerkt 2021 Nissan Kicks exterieuruiterlijk met nieuw grille-ontwerpV-beweging, evenals een vernieuwde voor- en achterkant en een nieuw ontwerp van de LED-koplampen met Signature Lamps. Op dezelfde manier geven het zwevende dakontwerp en de structuur en lijnen van de luifel met haaienantenne het voertuig een aerodynamisch silhouet.

In de Exclusive- en Platinum-uitvoeringen zijn de wielen voorzien van een nieuw 17-inch aluminium wielontwerp, terwijl de Advance-uitvoering de wielen van het model behoudt, 16 inch in de versie met handgeschakelde versnellingsbak en 17 inch in de CVT-versie.

In de Nissan Kicks 2021 vinden we het comfort dat kenmerkend is voor de ruime cabine om een ​​comfortabele reis voor zowel de bestuurder als de passagiers te garanderen. De Advance (CVT), Exclusive en Platinum-uitvoering integreren een middenconsole met armsteun voor de bestuurder.

Andere nieuwe kenmerken in de uitvoeringen Exclusive en Platinum zijn onder meer een elektronische parkeerremknop – met Auto Hold-functie – en privacy glass in de achterdeuren en de kofferbak.

De prettige rijervaring aan boord van de Nissan Kicks wordt aangevuld door het krachtige BOSE-audiosysteem in de uitvoeringen Exclusive en Platinum. Het systeem omvat acht luidsprekers die een surroundgeluid creëren dat mogelijk is dankzij het innovatieve BOSE Personal System in de hoofdsteun van de bestuurder.

KLEUREN

Alle versies zijn verkrijgbaar in acht carrosseriekleuren: zonne-oranje, zilver, oxford grijs, zwart, parelwit, en voor het eerst in Nissan Kicks worden saffierblauw, bordeauxrood en vulkanisch grijs toegevoegd.

Bovendien wordt de tweekleurige combinatie met zwart dak en carrosserieoptie in parelwit, zonne-oranje, bordeauxrood en saffierblauw ook aangeboden in de platina-kwaliteit.

De Advance-uitvoeringen zijn voorzien van stoelen in zwarte stof, terwijl de Exclusive-uitvoering stoelen in zwart en grijs leer biedt. De Platinum-kwaliteit omvat op zijn beurt lederen stoelen in zwart en bruin.

PRIJZEN PER VERSIE

Kicks 2021 is nu beschikbaar in het netwerk van 230 Nissan-dealers door het hele land, met de volgende prijzen:

VERSIE

PRECIO

ADVANCETM

$ 359.900

VOORAF CVT

$ 389.900

EXCLUSIEVE CVT

$ 431.900

PLATINUM CVT

$ 453.900

PLATINUM KLEINE CVT

$ 458.900

Op dezelfde manier biedt Nissan Mexicana via zijn merkfinancieringsmaatschappij Credi Nissan aantrekkelijke financieringsplannen met de volgende voordelen:

 • Maandelijkse betalingen: $ 4.899 met het SELECTIVITI-financieringsplan, waarmee de klant de uitsteloptie kan selecteren die het beste bij zijn behoeften past.
 • 36 maanden looptijd
 • 35,42% aanbetaling

*Inbegrepen in de prijs van het voertuig; **Zie meer informatie opwww.nissan.com.mx/nissan-connect/services.htmlof bij een erkende Nissan-dealer. ***Na de proefperiode kan de klant zijn abonnement op de dienst verlengen volgens de huidige prijzen en pakketten.


# # #

Opslaan VerwijderenAfvoer

Deel

Ga terug naar boven

Nieuwe Nissan Kicks 2021 arriveert in Mexico met een uniek aanbod in Nissan Intelligent Mobility-technologieën, met meer connectiviteit en een vernieuwd ontwerp (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 5604

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.